Thursday, December 6, 2007

7. December

Simon kiggede på uret. Klokken var fem. Det var stadig mørkt udenfor. Han havde ikke sovet. Kunne ikke. Havde bare ligget og tænkt, hvad han havde gjort siden Gud straffede ham sådan. Var det så stor en synd at være homoseksuel, at man skulle afkald på både familie og undvære kærlighed i al evighed? Inde ved computeren loggede han på boyfrind. Han skrev et indlæg i sin dagbog. Egentligt skrev han ikke som sådan et indlæg, men henviste bare til et bibelcitat. Første Makkabæerbog kapitel 9 vers 65. Jesper ville alligevel aldrig forstå, at Jesper var Jonathan. Efter at have kigget på skærmen længe slettede han sin profil. Mørket og stilheden var enorm, og det eneste Simon kunne høre var sin puls der rytmisk bankede i tindingen. Simon rejste sig og gik ud på badeværelset og rodede i skabet. Han fandt de piller, han skulle bruge, hentede et glas vand og lagde sig andægtigt til rette på sengen.

Simon og Jesper kom gående hånd i hånd gennem Kongens Have. Det var frostvejr og Jesper havde kun en tynd jakke på fra igår. Han skuttede sig og pakkede sig tæt ind til Simon, der kvitterede med et kys på kinden. Pludselig begyndte det at sne. Vinterens første sne. Jesper syntes, det var helt fantastisk og prøvede at fange sneen med sin tunge. Simon benyttede sig af muligheden og gav Jesper et langt vådt kys. Så et mere. Simon lod sin hånd glide indenfor i Jespers jakke... og derfra ned i bukserne på ham. Hvor romantisk tænkte Jesper, da han kunne høre en klokkeringen i baggrunden, og lod sig rive med.

Klokkeringen tog til i styrke. Jesper drejede hovedet, slog sin næse på dynen og vågnede med et sæt. Det var ikke Simons hånd, men "Ego'ets" læber, der var i de manglende bukser på Jesper.
- "Stop"
Ego'et kiggede op og sagde: "ding ding runde 4 - og vi blev enige om at kampen gik over 6 runder!".
- "har ikke lyst. Hvad er klokken?"Jesper drejede hovedet for at finde et ur, men på natbordet var blot en lampe og et cd-cover med et støvet dankort på? Han satte sig brat op i sengen. "Har jeg?".
- "nej, du var da helt væk i forvejen og ville ikke betale til det. Coke-sex er bare det fedeste!".De ord fjernede tågerne i hjernen, og han kunne huske det hele. Og da tågerne forsvandt var kun de moralske tømmermænd tilbage.

Det havde været en lang dag på kontoret. 4 interviews og 20, der skulle ringes referencer på. Hele tiden sad han bare og tænkte på, at han skulle på boyfriend og have sendt en mail til Simon. Da han endelig kom hjem og fik logget på bf, kunne han bare konstatere, at Simon havde slettet sin profil. Han løb alle de sidst oprettede profiler igennem og prøvede at se, om han kunne finde Simon. Det kunne han ikke.

Han fik en mail fra læderdrengen, som han havde en aftale med på Men's bar. LD, som læderdrengen kaldte sig selv, ville gerne rykke aftalen til kl. 21. Det passede Jesper fint. Egentligt ville han helst aflyse den, men sådan skulle det ikke være. Hvor dum var han også lige, at tro han var forelsket. Simon havde jo bare været den første. Ville den første måske ikke altid være noget specielt? Han lagde sig ned på gulvet og tog 100 armbøjninger. Så 100 mavebøjninger til hvert knæ. Fat i sjippetovet. Hop hop hop. Kroppen blev tungere, kunne han mærke, men jo tungere kroppen blev, des mindre tænkte han på Simons ryg, der cyklede væk. Jesper blev ved med at sætte farten op til fødderne praktisk talt hang i luften. Det blev ved i 20 minutter. Pludseligt faldt han om og kastede op på gulvet. Det begyndte at dunke helt vildt i hovedet. Så faldt han hen.

Trine var blevet frygteligt jaloux på Jesper den aften. "Ego'et" var den smukkeste mand, hun nogensinde havde mødt - og hun var dybt fascineret af alle de steder, han havde været og de mennesker, han kendte. Lone havde nævnt, at "Ego'et" vist nok var biseksuel, så Trine havde meget tidligt besluttet sig for at tage med Lone hjem. Så fik hun en undskyldning for at se "Ego'et" igen - og overbevise ham om det smarte i at have en biseksuel kæreste. Trine var ikke biseksuel fandt hun ud af; men 3 års forsøg på at komme i fjernsynet eller til at optræde på en scene havde lært hende alt om, hvordan man ignorerede den slags og gjorde, hvad der skulle gøres. Altså alt det hun ikke allerede havde lært af sin onkel.

Da Trine var kommet hjem, ringede hun til Jesper. Der gik langt tid inden Jesper tog telefonen. Trine skulle lige til at lægge røret på, da der lød et meget svagt "Hallo?". - "det er Trinetøzzzen. Hvad laver du?"
- "jeg ligger lige her på gulvet i mit eget bræk".
- "ej, hvor hyggeligt. Så havde du altså en god aften. Det havde jeg også kan du tro. Nu skal du bare høre..."Jesper kiggede sig omkring, rejste sig op og hovedet dunkede som en besat. Han gik ud og hentede en balje med vand og en klud.
- "er det rigtigt?"
- "Ja, Lone er bare helt fantastisk. Ved du godt, hvor bløde bryster er? Så vildt. Og så en voksen kvinde hun kan bare noget med sin tunge. Da vi var kommet hjem...."Jesper tørrede brækket op og gik ud på badeværelset. Han skulle være på date om en time. Hvad havde han, der kunne slå den hovedpine ned? Hov. Der var nogle dolol'er fra da han kom til skade med ryggen. En af dem.- "og tro det eller ej, så havde jeg en hel hånd op i mors lille rugetank. Hvor den lige kom fra, det opdagede jeg aldrig, men kommer den så nemt op, så skal jeg have 10 børn, for de kommer nemt ud."
- "Prøv at høre. Jeg skal i bad og så skal jeg være på date kl. 21. Kan vi ikke bare snakkes ved imorgen?".
- "Skal du på date? Jeg troede da lige, det var lykken med ham fra igår. Og jeg ved da Lone, at I også fik danset hullabulladans".
- "Ja, men jeg har ligesom en julekalender, der skal åbnes!". Så lagde han på.

Klokken ni kom Jesper gående fra Nørreport-siden henad Teglgårdsstræde. Han kunne se det gule skilt på lang afstand. Han havde dog aldrig tænkt på, at stand-up caféen lå lige før og der lå en restaurant med stor facade lige over mod. Åh nej. Bare der ikke sad nogen, han kendte. Han valgte at gå hele gaden igennem og diskret kigge ind alle steder, om der var nogen, han kendte. Det troede han ikke, så han gik tilbage og op ad de store stentrin.

Han skubbede de tunge lædergardiner til side og trætte ind i et lille rum, mørkt rum. En fyr i motorcykeldragt kom gående mod ham smilende.
- "Hey der, jeg er LD" - og stak en hånd frem.
Jesper smilede morfinstort og gik et skridt længere frem og gav LD et knus istedet for.

De satte sig over i hjørnet. Jesper kom til at kigge op og så på en KÆMPE dildo. Av, tænkte han.LD lagde mærke til det og sagde: "rygtet vil vide, at den der kan sætte sig ned over den får baren!". LD kunne i det hele taget fortælle meget. Inden Jesper vidste, om LD fx dyrkede sport, så var han blevet visketiske-introduceret for de fleste på baren. Hvor stores deres tissemænd var, hvad de kunne lide af sex, hvad deres hiv-status var, hvor mange af dem der var nogle være sladretasker og for de flestes vedkommende også LD's vurdering af dem på en personlig sexskala fra våd til smaskliderligt.

Jesper blev tung i hovedet - og besluttede sig for, at det skulle drikkes væk. I stor stil. Han gik op til baren, hvor der sad en "voksen" lidt stor mand. De småsludrede lidt. LD kom over og viskede ham i øret "smil lidt sødt og læg en hånd på hans lår". Jesper syntes det var underligt, men gjorde som der blev sagt. Bartenderen kom meget høfligt og spurgte, hvad han ville have. Jesper drejede hovedet og kiggede på den voksne, som sagde: "giv de unge mænd, hvad de vil have". Jesper var kæk, så han sagde: "en flaske vodka". Og den kom. Jesper sagde tak, gav den gamle mand et kram og satte sig over og snakkede med LD. LD dyrkede så ikkesport. Efter 20 minutter kunne Jesper ikke komme i tanke om mere at spørge om. Så LD tog teten og kunne beskrive de seneste 4 fyre, der lige var kommet ind, som han engang helt tilfældigt og aldeles uskyldigt havde mødt i SL-Men klubben til en klubaften. Det var ikke småting, LD fandt uskyldige! - "Ham bag baren, der er Tiger. Ham der lavede boyfriend", sagde LD med beundring i stemmen.
- "Tror du han ved, hvor meget han har gjort for os homoer?
- "Ellers er han da for dum. Det eneste der er større end ham, det er da poppers!".
Jesper kiggede på den lille, søde fyr bag baren, med de intelligente øjne og det generte smil. Mens han kiggede skænkede han ham en varm tanke. Uden boyfriend-universet havde han ikke stået her idag, prøvet sex, mødt så mange fantastiske fyre. Tiger skulle have det at vide, skulle han. Jesper rejste sig, gik til baren,vinkede Tiger over, smilede det bredeste smil og sagde:- "10 grønne gajoler!"... ... men først skulle Jesper lige drikke sig mod til.

Jesper følte sig pludseligt meget fuld og tænkte, at han hellere lige måtte gå på toilettet. På det første toilet sejlede gulvet, og det så temmeligt ulækkert ud, så han gik ind i det næste rum. Døren var lukket og den gamle fra baren stod ved pissoiret. Jesper tog sin tissemand frem - og kunne pludselig se, at den gamle stod og stirrede beundrende på hans tissemand. Jesper vidste godt, den var stor - og her midt i rusen syntes han egentligt, det var meget frækt. Den gamle kunne se tissemanden begyndte at vokse, kiggede op og sagde: kom med herind. Den gamle gik ind på toilettet og tog i løbet af 15sekunder sit tøj af og satte sig på toiletbrædtet. "Kom". Jesper stirrede vantro, men gik alligevel - nærmest på automatik - derind. Den gamle tog tissemanden i hånden og sagde: "du må gerne tisse imens", mens hovedet langsomt og grådigt nærmede sig tissemanden.

Jesper lukkede øjnene og lænede sig mod væggen. I et klart øjeblik gik det op for ham, at han lige havde solgt sig selv for en flaske vodka. Om det var morfinen, alkoholen eller situationen, vidste Jesper ikke. Men pludselig brækkede han sig ned ad væggen, så det sprøjtede op på den gamle. Han skreg op, så Jesper blev helt forskrækket og skyndte sig ud af toilettet. Han løb ind, tog sin jakke, gav LD et klem og gik ud på gaden.

Det var julefrokostfredag og ikke en taxa i sigte, så han besluttede sig for at gå. Næsten nede ved Pileallé kom han i tanke om Simon. Længe stod han bare og kiggede ud i luften. Så besluttede han sig for at gå forbi og se, om der var lys. Det var der ikke. Han kiggede op. Skulle han ringe på?

No comments: