Tuesday, December 18, 2007

15. December

Det var den sjoveste morgen længe. Jesper sad ved køkkenbordet sammen med de fire tøser. Heidi havde et sæbeøje og Lone havde flækket overlæben. Mens Jesper havde været på loftet med metallet, var der udbrudt klikekrig på dansegulvet på Lobito. Heidi havde tidligere arbejdet som dørmand på Gøg & Gokke, inden det lukkede, og Lone var en brunbæltet karatepige; men lige lidt hjalp det midt i westernslagsmålet. Og måske godt det samme - nu havde Lone og Helle begge en undskyldning for at pleje deres moderinstinkt. Der blev nusset og pustet til den store guldmedalje. Pludseligt fik Lone nok og bad Trine holde fingrene for sig selv og spurgte Jesper, hvad der egentligt var sket aftenen i forvejen.

Jesper berettede entusiastisk om, hvordan han på det nærmeste var blevet båret af "Metallet" op på andensalen i Lobitos lokaler. Sal og sal det var nærmest et uudnyttet loftsrum, der blev brugt til at gemme ting til eftertiden på. Da de var kommet derop, havde "Metallet" på det nærmeste revet Jespers bukser ned og var begyndt at slå ham i røven. "Hvis lille slavefisse er du?", var han blevet ved med at messe, mens han havde slået 4-5 gange. Pludseligt var den rødblonde sprunget ind i lokalet og skubbede Jesper væk: "jeg er din slavefisse. Undskyld jeg ikke aflød dig. Selvfølgelig må du have andre slaver"- og sådan var det fortsat. Jesper havde kunne høre nogle slålyde, da han stille listede nedenunder, hvor westernslagsmålet var i fuld gang. Der var kommet 3 nye fyre til, mens Jeser havde været væk. Det var 3 trash-drags. Den ene i en borddug, den anden i en fin kjole og den tredje i noget, der kunne minde om en saron. De stod lige indenfor døren og så på mens flasker og stole føg gennem lokalet. Ham i borddugen vendte sig mod Jesper og spurgte, om han ville med på New York. "Klart" havde Jesper sagt, og de var gået den lille kilometer derhen rundt om en sø for foden af Koldinghus, der var lyst smukt op i den kolde nat. På New York var det gået helt over gevind. Det viste sig at være et rockermorgenværtshus.
Da de kom ind virkede det øvrige selskab bestemt ikke begejstrede over, at de var brudt ind i deres fest. Stemningen var faktisk ret trykket, så Jesper havde placeret sig stille for enden af baren, men de tre drager var vadet lige ind i festen og krævet at være en del af den. Og det var de blevet! Ham med dugen råbte efter en grønlænder, at vedkommende skulle tage at vågne og tage sig af sin kone. Det havde tilsyneladende ingen effekt haft, for et stykke tid siden sad grønlænderen da med kjolen i nakken... eller retter med kjolen og kjoledragen ind i hovedet og snavede, så kunstige tænder og savl løb ned ad hagen. Ham i den fine kjole viste sig at være lidt af en hustler. Han stod på 13 cm høje hæle lænet ind over et billardbord. Der lå to tusindekronesedler på siden af bordet. Dragen havde skubbet den lækre kjole ned i nylonstrømperne, så han ikke snuplede i den. Dragen kiggede op på rockeren med en blanding af liderlighed og spænding over den høje indsats. Han slikkede sig om munden og tog sig i skridtet, så rockeren blev helt befippet og missede sit skud. Dragen fniste, lænte sig ind over bordet og gned sit skridt mod det. Han skød de sidste fem baller i i samme tur og gav hånd. "Revanche?". Rockeren kom hen og satte sig ved siden af Jesper. Og der blev han i øvrigt siddende uden at sige noget. Bartenderen kom Jesper til undsætning: "Hey Frede, lad drengen være, han er ikke her fra byen". Frede gik videre og Stig, som bartenderen hed, stillede sig tæt på Jesper og stod og flirtede kraftigt. Klokken 6 var Jesper træt, fik Stig til at bestille en taxa og stillede sig ud og ventede. Frede stod i porten lige ved siden af indgangen til New York og psst'ede Jesper hen, da han kom ud. "Hey, du er også bøsse, er du ikke?". Jesper følte sig stadig ikke tryg ved ham, men sagde ja. Frede rullede lynlåsen ned og hev en tissemand frem, der lignede en fransk hotdog. "Er du sulten?". I det samme kom taxaen og Jesper sagde nej tak, mens han sprang ind i vognen. Og nu sad de så ved morgenmaden.

Lone ødelagde den gode stemning ved at gøre opmærksom på, at de skulle nå op til veninderne til jule-tam-tam i Århus. Jesper var kommet til at sidde ved siden af en pige, der havde rejst Australien rundt - og nu læste til noget avanceret massørnoget. De var kommet til at tale om Jespers dateprojekt - og Jesper havde prøvet at forklare det helt naturligt. Men nu hvor han fortalte historien til en fremmed og højt, kunne han godt se, han var ude på et sidespor. Det var også bare fordi, det hele var så pisse frustrerende. Man kunne ikke fortælle folk, hvor usikker man kunne være på sig selv, selvom man var drønlækker, når man nu ikke havde været sammen med en fyr, været kæreste med nogen eller for den sags skyld havde forstand på hele den her homoverden.
Australienpigen havde kigget ham dybt i øjnene, nebet ham i brystvorten og sagt: "tag dig sammen og kom ind i kampen! Den største idiot er ikke født endnu og blind høne bliver også slagtet". Så var Jesper begyndt at drikke snaps.

De gik rundt på alle trapperne. Blender var helt sikkert provinsens homostolthed og en fantastisk festplatform; men for helvede alle de trapper! På et tidspunkt følte Jesper, han var faret vild og stillede sig og kiggede på, at folk dansede. Han stod og drømte om at have oplevet Studio 54 i takt med, at dansegulvet skiftede farve og de store tern rytmisk dansede under folks fødder. Han faldt faktisk helt i staver. En fyr prikkede ham på skulderen og spurgte, om de skulle danse. De dansede lidt kækt og vildt et stykke tid, til fyren spurgte Jesper, om de ikke skulle gå i kælderen, hvor musikken var lidt federe og man måtte ryge.

Nede i kælderen var den elektroniske musik høj og dyb. Den gik gennem knoglerne og efterlod ren energi. Jesper stod på gulvet og rykkede til sveden stod af ham. Han stillede sig op til baren, hvor han kom til at stå ved siden af en rødhåret fyr. Jesper kendte typen. Gangster og player, men blev draget af ham. Gadedrengeblikket i øjnene eller bulen i buksen. Jesper måtte tilbage på dansegulvet, men blev hurtigt træt og gik retur til baren. Playeren sad der stadig. Jesper var fuld og liderlig - og kunne mærke, at han blev spillet. "Vil du have en med?", playeren tog en pille i munden: "det er bare E. Lidt billig kokain". Belært af erfaringerne fra igår tænkte Jesper, at det kunne være fedt. Så han tog en pille. Og så retur på dansegulvet.

Jesper skulle på toilettet. De var lige blevet sat i stand og var pisseflotte. Især sammenlignet med andre diskoteker. Jesper stod og betragtede sig selv i spejlet. Han styrede verden. Hvad skulle han med en kæreste? Han var meget bedre og smukkere end alle andre på det her sted. Blodet brusede i begge hoveder. Fuck hvor var han fræk, tænkte han. Men hvad var det under øjet? Var der ikke noget, der bevægede sig? Hov, det var også under blusen. Jesper tog blusen af og kunne se insekterne kravle i blodårerne. Jesper fortsatte med at tage sit tøj af. Dyrene var jo alle steder.

No comments: