Saturday, December 1, 2007

1. December

Så er det blevet jul og tid til en homo-antihelt-julekalender som vil komme her på bloggen ss

God fordøjelse ss

(Den er desværre tyvstjålet, men kunne nu godt være skrevet af mig og nej, den er ikke fra den virkelige verden).

Det var den 1. december og Jesper havde besluttet sig for, at han ville give sig selv den ultimative julegave. En kæreste. Og til det formål havde han lavet sin helt egen pakkekalender. 19 almindelige dates og 4 superdates. Adventen skulle være noget specielt, syntes han. Og så var der den 24. december. Den dag han ville vågne op med en kæreste hjemme ved sine forældre... og samtidigt benytte lejligheden til at springe ud.

Han fik idéen en dag i fitness.dk på Adelgade. Han havde ligget på en af de store bolde og lavet strækøvelser, da tankerne langsomt flygtede væk fra den ligegyldige træning og rundt på de fyre, der var grunden til, at han kom der. Unge. Veltrænede. Svedige. Store pikke i bruseren. Og de søgende øjne. Han kunne se mange af dem søgte tilbage til ham, når han sad inde i bruseren og skimtede gennem glasruden. Den dag var der 24 mænd i lokalet... og så fniste han og tænkte, hvilken pakkekalender. Den nat fniste han ikke, men fik sin bedste udløsning længe, da han onanerede til tanken om det. Dermed var den beslutning truffet.

Han havde forberedt det ved at indrykke en annonce på boyfriend. Han kom ikke i homomiljøet, så kendte ikke rigtigt nogle bøsser. Og så var han jomfru. Ikke af stjernetegn - der var han krebs. Men rigtigt jomfru jomfru. Med mænd altså. Nå, men han havde altså indrykket den her annonce under "Jesper prøver lykken".

Jesper gik i bad. Under bruseren stod han og tænkte på den første, han skulle møde. En fyr der hed Lars, men alle hans venner kaldte ham for turbo. Jesper tænkte det var fordi, han allerede var udlært både som stylist og frisør, selvom han kun var 19. Billederne af ham var fantastiske - og Jesper havde faktisk overvejet at gøre Lars... turbo... til en adventsdate, men var alligevel lidt tilbageholdende, da turbo primært søgte sextræf med modne mænd. Men det skulle Jesper ikke tænke på - det var kun for at få mere trafik på profilen havde turbo sagt. Turbo havde bare den lækreste krop, og Jesper håbede sådan, at turbo kom til at tage hans mødom den nat. Turbo var jo en rigtig mand. Sådan i en soldateruniform. Uhm... Jesper tog trykket til det foto, tørrede sig, satte håret med lidt mud, tog tøj på og begav sig på cykel mod city, hvor de skulle mødes på Oscar's.

Jesper var kun lige trådt ind i lokalet, da en uhyggeligt tynd fyr kom løbende henne fra sofaen på en måde, så det så ud som om han prøvede at cykle på en vandcykel. Jesper skulle lige til at grine, men stoppede brat op, da der fra den løbende vandcykelrytter lød et "weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zkattetøzzzzzzzzzzzz" og han pludselig havde en hånd i skridtet og en ekstra tunge i sin mund og 30 sekunder efter var blevet introduceret for turbo.

Aldrig havde Jesper været så glad for Trine som nu. Hun havde foreslået, at hun skulle komme ind på Oscar's kl. 15.30 (en halv time efter han skulle mødes med Lars), så han ikke risikerede at skulle sidde der selv, hvis han blev brændt af. De 29 minutter og 30 sekunder efter Jesper havde fået ejendomsretten over sin mund igen blev brugt på:- at tjekke uret 59 gange- at lære alt om fordelen ved D:FI's clearcutgel fremfor Renata mudwax- hilse på de 30 nærmeste af Lars' venner- få at vide hvordan Lars godt kunne lide at blive taget hårdt- høre om pikstørrelsen på stort set samtlige mænd der var tilstede- høre tricks om hvem man absolut ikke skulle snakke med i homomiljøet i øjeblikket- se ca. 200 billeder af Lars' første gang i drag til priden, deriblandt ca. 100 hvor han var fotograferet med enten Susanne Lana eller miss otibig - og hvordan man nemmest får narret drinks ud af Bjørn Lomborg.

Endeligt kl. 15.30 kom Trine. Hun kunne se i Jespers øjne, at hun bare skulle få ham ud derfra. Efter en meget våd afsked, kom de afsted. Ude på gaden spurgte Trine, hvordan det var gået, Jesper gav sig til at græde... og Trine kunne blot konstatere, at der vist var langt til jul. Og Jesper kunne konstatere, at det vist ikke var så nemt at være bøsse alligevel!

No comments: