Thursday, December 13, 2007

13. December

Det havde været rart at træne igen - også selvom Jesper var startet langsomt. Der havde overhovedet ikke været nogle gener ved det, så Jesper gik ud fra, at hjernerystelsen var forsvundet.
Efter at have været hjemme med sin taske, tog han på Vita, hvor han skulle mødes med sin familie og spise, inden de skulle i Vor Frue til luciaoptog. Det var en slags familietradition. Tidligere var de startet med at gå i Magasin og på strøget og købe julegaver, men siden Jesper var blevet 16-17 år, havde han kunne nøjes med middagen og kirketuren. De fik and. Middagen var en blandet fornøjelse. Maden var forrygende, men samtalen gik trægt. De ville høre alt til, hvad han gik og lavede; og jesper brugte kræfterne på at undgå det. Flere gange sad han og overvejede at fortælle om alle de her skønne mennesker og steder, han havde mødt... men det hele druknede i en lam historie om et skoleprojekt, der tog al tiden. Og så selvfølgelig en knap så fyldestgørende historie om Tivoli-turen.

Som altid havde det været et skønt luciaoptog. Vor Frue havde det bedste kor i hele landet, syntes Jesper. De havde taget afsked, og Jesper var gået opad Studiestræde mod Rådhuspladsen. Han gik forbi Amigo International Health Club, hvor han havde en løs aftale om at mødes med Andreas idag. Andreas var den eneste af sine dates, som Jesper ikke havde fået fat på. Måske skulle han lige gå derop og forklare situationen for Andreas. Og så selvfølgelig lige se stedet. Det skulle være ret cool, havde han hørt.

Jesper blev låst gennem døren og gik opad trappen til førstesalen, hvor han gik gennem endnu en dør til der, hvor man skulle købe entre. Receptionen fungerede samtidigt som en mini sexshop, hvor folk kunne købe dildoer, poppers, osv. Jesper stirrede rundt - ikke mindst på den bunke, han fik udleveret. Et orange håndklæde, et armbånd (kendt fra svømmehaller) med en nøglering i samt ikke mindst 2 kondomer og glidecreme. Det var ikke lige, hvad han havde forventet. Jesper sagde:
- "jamen, jeg er her bare for at kigge - og så skal jeg mødes med Andreas"
- "hvis det er den Andreas, jeg tænker på, så får du lige et par kondomer mere"
- "ej, det bliver nok ikke nødvendigt".
- "har du set på dig selv? Du burde få en hel kasse med ind".Jesper rødmede:
-"hvordan foregår det?"
- "du går ind, tager dit tøj af, lægger det i skabet, låser skabet med nøglen i armbåndet, og så er du i gay heaven".

Jesper gik gennem døren fra receptionen ind i omklædningsområdet. Det var ligesom et omklædningsrum i en svømmehal med masser af skabe. Han fandt sit, fik tøjet af og gik ind.
Det første område han kom til havde en sauna til venstre, nogle brusere foran og et dampbad inde bagved. Jesper gav sig til at tage et bad.
Inden der var gået 30 sekunder, stod der 4 andre i bruserummet. De tre af dem gav sig til at tisse på den fjerde. Jesper sprang væk fra de gyldne stråler, tørrede sig hurtigt og gik opad trappen.
For enden af trappen var det helt mørkt, og han tog håndklædet rundt om sig, så han havde hænderne fri. Troede han da. Det var faktisk så småt, at han måtte gå og holde det lukket med den ene hånd. Han gik forsigtigt et par skridt ind i det mørke lokale. Gulvet føltes rart at gå på, men han kunne intet se, så han følte sig frem med hænderne. Efter endnu et par meter, var der pludselig en hånd i skridtet på ham. Jesper blev vildt forskrækket og trådte tilbage lige ind i en mand, hvis tissemand vist var forberedt på mødet. Den stod i hvert fald klar til at tage imod. Jesper gik hurtigt fremad. De næste 20 meter følte Jesper ikke han lavede andet end at flytte hænder fra sig og prøve at undgå at blive spiddet af det vandrette eiffeltårn, der jagtede ham i mørket.
Endelig kom han hen, hvor det blev lysere. Der hang et par kæder ned fra loftet længere henne. Jesper gik hen mod dem, mens han spejdede rundt. Dette måtte være den hardcore etage. Der var malet sort over alt. Ejendommens smukke træstruktur var frilagt og folk brugte den til at læne sig ind over og stå og småsludre. På den anden side af bjælkerne kunne Jesper se nogle hævede sofarækker, hvor folk lå og så film på et stort lærred og legede med hinanden. Næsten henne ved kæderne mærkede Jesperne pludseligt en mund i skridtet på sig og kiggede ned. Kæderne holdt en sling, hvor der lå en fyr bundet fast til. Uha, Jesper drejede til venstre og lige pludselig stod han ved et kors i et spankingrum.
-"Nej,nej, nej, jeg finder aldrig Andreas", tænkte han og skyndte sig tilbage, forbi manden i slyngen, rummet med sm-filmen og ind i et stort rum med en masse små kabiner.
Pyha, der var en trappe. Jesper gik opad den og kom op til en slags motionsrum, hvor der sad en mand på en motionscykel, der pegede hen mod trappen. Jesper kunne ikke undgå at bemærke hans lange løg, der svang frem og tilbage i takt med, at manden cyklede. Et totalt komisk syn med en nøgen mand på 60 år, der kæmpede på en motionscykel og sad og smilede lummert, når man kom op. Jesper undertrykte et grin og gik videre ind til en slags samlingsrum fra hvilket der gik nogle sale ud, hvor folk sad på puder og så film sammen på storskærm. I samlingsrummet var en sofa, hvor Andreas sad. Jesper kastede sig grinende ned på sofaen. Fra rummene kunne han høre smaskelyde. Det fik ham til at fnise, og han vendte sig mod Andreas og fortalte om den rædsomme tur herop. De grinte. Pludseligt var der en, der prikkede Jesper på skulderen. Han drejede hovedet og ramte derved den ømme næse lige ind i en gevaldig pik.
-"Av", jamrede Jesper.
-"Not ouch. Lick it you cunt", sagde en pænt bygget araberfyr på gebrokkent engelsk.
-"Are you kidding me? Here, that, now, why?".
-"You want to go to room", sagde araberen.
-"Nej, jeg vil hjem", sagde Jesper og rejste sig. Andreas gik med ned. Inden de kom hen til omklædningsrummet kom de forbi et rum, hvor der stod nogle computere, et par sofaer og der var en bar. Jesper og Andreas satte sig ned og spiste et par cowboytoasts, mens de grinte. Det var faktisk meget hyggeligt. Sådan lidt omklædningsrumsagtigt som Jesper kendte fra idrætshallen derhjemme. Bortset selvfølgelig fra, at her dyrkede de sex. En fyr kom hen til Andreas og viskede ham i øret.
-"Det her er Kenny min kæreste. Vi vil lige op og lege lidt. Vil du med?". Jesper takkede nej, klædte sig på og gik ud.

I Studiestræde drejede han op mod Rådhuspladsen. Han stod lidt og kiggede på døren til Masken og gik så ind.
Det var den godt kyssende bartender, der var på vagt. Han så med det samme Jesper, gik hen til salondørene for enden af baren og Jesper gik ham imøde. Derhenne fik Jesper et kram, et kys og et velkommen tilbage. Jesper satte sig på en barstol, da en fyr med en forfærdelig frisure og et hundehalsbånd stak et glas med numre i hovedet på ham.
-"Du skal være med!". Jesper tænkte lidt:
-"OK, men kun et spil. Jeg skal tidligt hjem". Da Jesper havde fået sin cola light, han skulle jo ikke drikke, kom der raflebægre på bordene.
-"OK, men så kun et enkelt spil - og jeg vil selv bestemme, hvilket shot, jeg vil have".
-"Jaja, så siger vi det", sagde bartenderen og grinte lumsk.

No comments: