Wednesday, December 12, 2007

12. December

Lyden af en mobiltelefon der gik i 3 dele er bare det sidste, man gider at høre om morgenen. Jesper havde planlagt at lade uret snooze et par gange. Han havde jo ikke noget, han skulle nå. Men nu måtte han hellere stå op, så han fik noget ud af dagen. Det var en skøn fornemmelse. Han var udhvilet og havde ikke antydning af ondt i hovedet.
Efter nogen besvær fik han startet telefonen op igen. Der var 3 beskeder fra hhv. Trine, Paw og Nick. Han startede med Trines:
-"Hej skat, håber Tivoli-turen gik godt. Lone og jeg dyrker alt for meget sex. Tror måske jeg er ved at blive forelsket. Vil du med til jylland i weekenden? Møs møs".
Jylland? Det kunne han slet ikke overskue nu. Så Paw's besked:
-"Hej! Tak for en super hyggelig aften. Du er en skøn kysser. Ærgerligt du var træt. Skulle du få lyst til sex, så skriv. Qnuz".
Jesper slettede beskeden men gemte nummeret. Gad vide hvor Paw har fået mit nummer fra, tænkte Jesper. Nicks besked fik dog Jesper på andre tanker:
-"Hey. Hvad så er du løbet fra nogle rockere fornyelig? Håber dig og Kevin havde en sjov eftermiddag på Masken. Hvis du ikke har en date igen idag, skulle jeg bare lige høre, om du havde lyst til at komme med til dragshow i aften!".
Da Jesper steg ud af badet, havde han besluttet sig. Ikke flere tossede dates. Han vidste, hvem han ville have... og kunne han ikke få ham, så ville han i hvert fald lige vænne sig til homomiljøet. De seneste dage havde han mødt så mange søde mennesker. På Masken og på Tivoli-turen - og han trængte til nogle homovenner. Der måtte være mere end alkohol og sex - selv i bøsser.

I løbet af 10 minutter havde Jesper sendt en besked til alle dates og fortalt, at han havde fået hjernerystelse, familien insisterede på, at han kom hjem til jul - og så var han langt bagud på arbejdet. Det kunne de alle godt forstå. Ingen af dem svarede i hvert fald bortset fra de to, der bare blokerede hans profil og skrev en sviner i deres dagbøger. Pyt. Jesper følte, det var det rigtigste.

I radioen lød SOAP-pigerne med "Let love be love". Jesper grinte højt og tænkte, det kun kunne blive mere kliché, hvis det begyndte at regne.

- "Det er Nick"
- "flygtningepivskid nummer 1 her"
- "uh, har du fået skiftet ble?"
- "nej, så hårdt har bøsselivet ikke været ved mig endnu. Jeg kan stadig prutte uden at skide i bukserne".
- "haha, du er tosset! Nå, men skal du med idag eller hvad?"
- "ja, gerne"
- "og der er ingen dates i vejen?"
- "nope, har aflyst dem alle. Skulle jo gerne kunne stå hvid brud i kapellet med god samvittighed!"
- "Gud bedre det". De grinte begge.
-"Nå, men nu skal du høre, der er lige en enkelt regel til i aften. Du skal tage alle dine små mønter med i en pose!".

De mødtes i bussen. Og var på "Code" inden, der blev fyldt. Det var den nyeste og hippeste homobar i byen. Jesper var nu alligevel jævnt skuffet over stedet. Han havde de sidste 7 måneder kunne følge med i, at de havde bygget om, så han undrede sig over, de ikke havde fået stedet færdigt. Nick kom ned med to jordbærdrinks.
-"Først fra imorgen. Hjernen du ved. Den skal lige kickstartes".
-"Den med limeskiven er alkoholfri. Jeg lytter da til, hvad du siger!". Der var limeskiver i dem begge.
Lyset blev dæmpet og to totalt flotte drags gik på scenen. Det var Jespers første dragshow, og han var vild med lyset og kostumerne, men totalt skuffet over, at de mimede. Efter at have set DQ til grand prixet havde han forventet, at alle drags selv sang. Nick fortalte, at det næste act på scenen var en anden duo, som hverken kunne synge eller danse, men de kunne underholde folk til tårerne trillede. Og når de så synger deres ekstranummer, skal du være klar med mønterne.

En af de smukke drags havde flyttet sig bag baren og tog nu mikrofonen og præsenterede næste act. De uforlignelige DasShow.
2 fyre med hår på brystet, dårlig make up og selvsiddende netstrømper, der fik deres lår til at ligne juleskinker gik på scenen. De startede lige på og hårdt med solitudevej og fortsatte med at synge i 40 minutter. Sammenlagt sang de vel 6 minutter- resten af tiden gjorde de grin med alt og alle - mest dem selv. Og det var sjovt. Endelig var turen kommet til ekstranummeret. Nick sagde til Jesper: -"mønter frem". De startede på sangen og da de nåede til "Køb blomster, køb blomster", begyndte alle at kyle med mønter. De gemte sig bag stole, paraplyer og den stakkels pianist, mens de sang sangen færdig. De rejste sig op og kastede roser ud til publikum og nejede pænt. Da de nejede kunne Jesper se, at de havde 25- og 50ører klistret overalt. Det måtte give blå mærker.

Klokken nærmede sig midnat og Nick sagde, at han ville til at hjemad. På vej hjem i bussen snakkede de, så de kom til at køre forbi Ålholm Plads. Jesper tog med hjem til Nick, hvor de sad og sludrede i sofaen og drak the i flere timer. Nick kundgjorde, at nu skulle han sove, om Jesper ville sove med. Det ville han gerne.

De gik i seng og lå i ske. Nick faldt hurtigt i søvn, mens Jesper lå og nød Nicks kropsvarme samtidigt med, at han tænkte, at det her vist var starten på sit første homovenskab. Alt det han havde forestillet sig i en kæreste uden sex. Tryghed, varme, interesse. Interesse. Gad vide om Nick ikke var interesseret i ham. Kunne to bøsser ligge og sove sammen i ske uden, der skete noget? Jesper gik på toilettet. Da han lagde sig tilbage i sengen, havde han taget sit tøj af. Det kunne jo være. Nick vågnede, tog Jesper ind til sig og lagde en arm omkring maven på ham.

No comments: