Wednesday, February 16, 2011

Mr. Big


Nu vil homohelten gerne bede den sjofle læser om ikke at sænke blikket, men lede tankerne hen på "Sex and the city".

Homohelten har fået sin egen Mr. Big. For 4 1/2 år siden havde homohelten mødt en mand på nettet. De havde skrevet sammen en del, og der var ret god kemi. Desværre sad homohelten dengang stadig fast i en ekskæreste. Homohelten indgik dog en aftale med denne mystiske fremmede. De skulle mødes på "Blender" en sen aften. Homohelten var vel mødt og skulle træde af på naturens vegne. Ud kom en mystisk fremmed. Homohelten er som tidligere nævnt nærmest en anti-helt, hvorfor han smækkede døren i hovedet på den fremmede. Det viste sig senere at være førnævnte aftale. Homohelten og mystiske fremmede talte den halve nat, kyssede lidt og homohelten endte med bare at gå hjem.

4 1/2 år gik. Homohelten fik besøg fra det sjællandske og skulle naturligvis fremvise det århusianske homoliv.
Netop som det hele gik efter planen, dukkede en mystisk fremmed op og begyndte som en anden profet at fortælle homohelten en masse om hans liv. Da homohelten gik helt fra snøvsen, der naturligvis var medbragt i aftenens anledning, blev den fremmede skuffet og ville gå sin vej. Her trådte homohelten i karakter og fastholdt den mystiske fremmede og skaffede sig af med sine sjællændere. Der blev snakket og kysset og homohelten gik endnu engang hjem alene.....dog med en aftale om kaffe den efterfølgende dag, hvilken han naturligvis sov fra og den efterfølgende lørdag glemte han at følge op på (FJOLS)

Her 3 mdr efter, dukker mystisk fremmed op endnu engang...denne gang i form af sms med tekst om, hvorvidt homohelten skal til det sjællandske....hvilket homohelten tilfældigvis skulle :-)
Denne gang kom homohelten dog ubelejligt, men tålmodig som homohelten er....dette er en af de der anti-superkræfter, han besidder, så væbner han sig til tænderne......

No comments: