Monday, February 14, 2011

Bear Wear


Puha det er ikke let at få skrevet rejsedagbog, når der sker noget hele tiden.

I lørdags var der Bjørnefest i det københavnske. Homohelten var meget opsat på at skulle afsted. Han kom, han så....men en sejr blev det vist ikke helt.
Det var meget fedt for homoheten at være til en fest bestående af et utal af maskuline bøsser.....han følte sig helt hjemme.......LIGE INDTIL FED FEDE FAGGETS IFØRT KILT kom til synes. det var 5 mænd i alderen 50+ med kæmpe ølvom, bar overkrop og kilt. De havde fundet sig til rette i et sofahjørne. Med ét blev homohelten forvandlet til dansk pensionist til grissefest på Malorca.
De 5 mænd havde fået den ene i selskabet lagt op på sofabordet og så kunne de andre 4 ellers mundtre sig.....aldrig har homohelten søgt så hurtigt efter dansegulvet.
Flere både timer og øl senere, var homohelten ikke i stand til andet end at sige lyde som en anden stenaldermand. En efterskolekammerat dukkede op og det gjorde en helt fantastisk flot mand sammen med førstnævnte. Homohelten var sendt til tælling og fik vist ikke sagt meget fornuftigt.

Søndag lå homohelten brak og dirrede ved tanken om denne "L" han kun kendte navn og alder på.
Man er vel homohelt, så kampen skulle kæmpes og "L" skulle opspores, før dagen var omme.
Som sagt, så gjort og denne gang skette det for homohelten, at han kom, han så, han sejrede....i hvert fald i denne omgang og sejeren består i en kop kaffe i denne uge.

No comments: