Saturday, May 5, 2007

Wannabe brun

Kender du det med, at man bare IKKE kan tage imod solen. Ja kunne man så bare blive solskoldet, ville det skabe glæde. Selv ikke solarium virker.

Så var det, at min bedste ven og jeg opdagede løsningen og vidundermidlet........spray-sol. Man kaster 80 kr i en boks, går ind og tager sit tøj af, smører en creme på albuerne (Spørge mig ikke hvorfor), tager badehætte på, sko og handsker, hvis man husker handskerne, hvilket jeg IKKE gjorde. Så går man ind i kabinen og trykker "start". 5 sekunder efter er man brun. I serien "Venner" prøver Ross sådan en kabine.....det gik SÅ galt for ham, men det er jo bare fjernsyn, så det sker jo ikke i virkeligheden......gør det vel????

Da man så kommer hjem og tror, at lykken er gjort, så opdager man, at man har en stribe ned ad benet, der er mørkere end resten. Albuerne er cirka dobbelt så mørke som ansigtet, man har pletter i håndfladerne og underkroppen er en hel del mørkere end overkroppen. Det er som om det skiller lige ved det andet nederste riben.......måske holder det KUN en uge som der stod.....men på den anden side, så stod der jo også, at det var let og man blev naturlig brun......det her er IKKE naturligt, så lur mig om det ikke ender med, at det varer mere end en uge.

No comments: